Kwaliteitswerk

Voor haar kwaliteitswerk heeft Jamila’s Dry Cleaning ook internationale erkenning gekregen middels toekenning van de International Star for Quality van het instituut Business Initiative Directions en een award van het 820ste Expeditionary Red Horse Squadron van het Amerikaanse Leger vanwege de uitmuntende service verleend gedurende een aantal jaren.


Over ons

Jamila's Dry Cleaning NV is opgericht in 1992 in Paramaribo, Suriname en heeft haar deuren geopend in 1994. De vestiging is voortgekomen uit de behoefte aan een moderne vorm van Dry Cleaning waarbij delicate kledingstukken op professionele en moderne wijze gereinigd worden met toepassing van een gesloten chemisch reinigings systeem.

Jamila's Dry Cleaning biedt de mogelijkheid voor industriele en particuliere natwas en dry cleaning van alle linnengoed, dekbedden , dekens , kleding, gordijnen , kortom alle textiel die een gewone maar ook speciale behandeling nodig heeft . Voor haar kwaliteitswerk heeft Jamila's Dry Cleaning ook internationale erkenning gekregen middels toekenning van de International Star for Quality van het instituut Business Initiative Directions en een Award. In de loop de jaren is Jamila's Dry Cleaning uitgegroeid tot een niet meer weg te denken bedrijf welke diensten verleend aan grote en kleine hotels, restaurants , appartementbedrijven , pensions , ambassades, ziekenhuizen en particulieren, kortom elk bedrijf of particulier die de zorg voor hun kleding en linnengoed wil toevertrouwen aan een gespecialiseerd bedrijf. Jamila's Dry Cleaning heeft onder haar clienten ook touristen en personen en groepen die periodiek hun was aanbieden. Jamila's Dry Cleaning richt zich op 2 markten de Particuliere was en de Bedrijfswas .

Specialist in Quality Treatment of all Textiles.