Outsourcen / Uitbesteden

Jamila’s Dry Cleaning biedt aan bedrijven die tot nu toe een eigen wasserij in stand houden in het bijzonder hotels en restaurants de mogelijkheid deze voor hun bedrijfsvreemde activiteit af te stoten naar Jamila’s Dry Cleaning als gespecialiseerd bedrijf.

Outsourcen is het uitbesteden van een bedrijfsactiviteit welke niet direct behoort tot de kern activiteit van het bedrijf en om rdenen van kosten beheersing en management beter uitbesteed kan worden aan een daarop gespecialiseerd bedrijf .
Het outsourcen brengt flexibiliteit in de kosten en geeft een optimale kosten beheersing . de vaste kosten worden geelimineerd of drastisch teruggebracht ...en de nadruk komt te liggen op de variabele kosten . Dus de kosten treden op wanner het product verkocht wordt dus in het geval van hotels en appartementen wanneer er gasten zijn en de kamers verhuurd zijn .
Dus de kosten die meegenomen zijn in de kamerverhuur. De kosten voor het investeren in wasapparatuur, in een waslokaal , personeel , electra en water vallen weg en zijn dus variabel gemaakt . Het mangement kan zich dan concentreren op de hoofdtaken . Dus bijvoorbeeld in tijden van lage bezetting lopen Uw kosten niet door zoals het geval wel is als Uw eigen wasserij gebasserd is op een piekbezetting.

« Vorige | Volgende »

 

 

Specialist in Quality Treatment of all Textiles.